Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالار قاسمی روز دوشنبه دروبینار افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری علمدار که به میزبانی استان کرمان برگزارشد،افزود: این شهید ویژگی ها  عجیبی داشت که هر کسی به نوعی این شهید را شناخت و دل به وی سپرد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص بازسازی ساختار فرهنگی کشور، خاطرنشان کرد: مکتب و روش سردار شهید سلیمانی و فرهنگ برخاسته از این مکتب در ساختار فرهنگی باید بشدت مورد توجه و عنایت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شهید سردارحاج قاسم سلیمانی معلم انقلاب است زیرا این شهید والامقام برای همه یک مدل محسوب می شود که باید از آن الگو بگیریم.

قاسمی یادآورشد: غربی ها تلاش می کنند تا اسطوره های ساختگی و پوشالی کارتونی و انیمیشنی را  برای الگوی جامعه خود تولید کنند درحالی که ایران اسطوره های واقعی همانند شهید سلیمانی دارد.

وی اضافه کرد: مکتب شهید سلیمانی درایران همانند کلاس درس مدرسه و دانشگاه نقش تعلیم و تربیتی دارد که ما مسئولان باید آن را به کودکان، نوجوانان و جوانان انتقال دهیم.

وی ادامه داد: ما اگرقراراست به وظیفه خود درمقابل مکتب شهید سلیمانی عمل کنیم باید بدون گفتن و سخنوری به مکتب این شهید گرانقدرتوجه کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزافزود: باید درعمل به این سلوک ومنش به کودکان از دوره پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه مهربانی، وطن دوستی ، صمیمیت، تدبیر و منطق را بیاموزیم.

قاسمی تاکید کرد: روح بلند شهید سلیمانی ازما انتظارجاری کردن منش و سلوک وی را درجامعه دارد چون به نظر من همه زندگی شهید سایمانی کلاس درس است پس باید ویژگی های این شهید را برای دانش آموزان تبیین کنیم تا شهدایی چون فهمیده ها وعلی لندی ها درایران اسلامی تربیت شوند.

مکتب شهید سلیمانی 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز نیز دراین زمینه گفت: سردار حاج قاسم سلیمانی، اسوه ایمان، ایثار، شجاعت و ولایت پذیری و نمونه‌ای از تربیت شدگان مکتب جهاد و مقاومت بود.

فرشته فهمیده از فداکاری، ایمان و اعتقاد قوی، ولایت مداری، دشمن شناسی و بصیرت، اخلاق ، صلابت و شجاعت به عنوان ویژگی های بارز این سردار رشید اسلام و انقلاب نام برد و یادآورشد: در قالب برنامه های فرهنگی در مدارس یاد این شهید والا مقام گرامی داشته می شود.

وی بیان داشت: در دنیای امروز اسطوره های تخیلی را به مدد رسانه‌ها برای اقشار مختلف و برای بهره‌برداری های سیاسی اقتصادی به الگو تبدیل می کنند، اما ما یک الگوی اسطوره ای زنده و قدرتمند داریم که می توانیم با استفاده از خط فکری، رفتاری و شخصیتی آن بزرگوار ساختار فرهنگی کشور را اصلاح و بازسازی کنیم.

وی تصریح کرد: سردار سلیمانی یک شخصیت نظامی بود اما در عین حال مدیر فرهنگی نیز بود و در نهایت اگر یک مرد میدان عرصه فرهنگ و تربیت یافته مکتب انقلاب و مکتب نبوی  بخواهیم معرفی کنیم  به شخصیت شهید سلیمانی می‌رسیم که در بازسازی ساختار فرهنگی کشوربه مدیرانی از جنس شهید سلیمانی نیاز داریم.

فهمیده اضافه کرد: جشنواره فرهنگی هنری علمدار نیز با هدف ایجاد امید، انگیزه و پرورش نسلی همچون سردار حلاج قاسم سلیمانی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، پرورش یافته مکتب امام و مقاومت بود برنامه ریزی و اجرایی شده است.

وی گسترش تعمیق فرهنگ ایثار،مقاومت وشهادت، معرفی اسوه ایثار، اخلاص و عمل برای نسل جوان و نوجوان کشور،صیانت از میراث ارزشمند شهید حاج قاسم سلیمانی بعنوان مدرسه و مکتب درس آموز، بازنمایی حقیقی از تصویر آن شهید آسمانی به مثابه نمادی از به هم پیوستگی و همدلی آحاد جامعه ایرانی و امت اسلامی با هر سلیقه وگرایشی، معرفی آثار فرهنگی و هنری دانش آموزان و فرهنگیان مستعد و علاقمند و تقدیر از آنها را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

وی ادامه داد: مشارکت فرهنگیان و دانش آموزان البرز در نخستین جشنواره فرهنگی هنری علمدار در سطح بالایی قرار داشت به گونه ای که استان حائز رتبه های کشوری دراین جشنواره شد.

استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز جشنواره علمدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز جشنواره علمدار مدارس البرز جشنواره علمدار ساختار فرهنگی شهید سلیمانی قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی قائنات گفت:سیره تربیتی امام صادق(ع) و برخورد حضرت با فرزندان و جامعه با گروه‌های مختلف فکری و عقیدتی و علمی اگر مورد بررسی قرار گیرد می‌شود به عنوان یک سیره تربیتی امام صادق (ع) برای جامعه و نسل جوان تبیین کرد. 

حجت‌الاسلام حسن سهرابی‌نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در قرآن کریم سوره احزاب آیه ۲۱ گفته شده که مردم پیامبر بزرگ اسلام یک الگوی نیکو برای شما است و قطعا امام صادق(ع) نیز که فرزند پیامبر بوده یک اسوه و الگوی نیکویی برای ما هستند.

وی بیان کرد: سیره تربیتی امام صادق(ع) و برخورد حضرت با فرزندان و جامعه با گروه‌های مختلف فکری و عقیدتی و علمی اگر مورد بررسی قرار گیرد می‌شود به عنوان یک سیره تربیتی امام صادق (ع) برای جامعه و نسل جوان تبیین کرد.

حجت‌الاسلام سهرابی‌نژاد افزود: این سیره به ویژه برای جامعه حوزوی و دانشگاهی و دانش‌آموزی بسیار تاثیرگذار است چرا که ما شیعه علوی هستیم اما رئیس مذهب شیعه را امام جعفر صادق(ع) معرفی کرده‌اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قائنات اظهار کرد: در روایات داریم علم برتر بوده و هر جامعه و کشوری که از لحاظ علمی پیشرفت داشته باشد امروز هم دست برتر را در جامعه دارد به همین دلیل امام صادق(ع) از نظر علمی مذهب تشیع را بین مردم تبیین و تبلیغ کردند.

وی افزود: موقعیت جهانی که جمهوری اسلامی ایران دارد به دلیل جایگاه و رشد علمی ایران اسلامی در بین مجامع مختلف بوده لذا اگر در بحث موشک میبینیم که به این بازدارندگی رسیده یک نوع حاکمیت را به جهان را ثابت کرده است.

حجت‌الاسلام سهرابی‌نژاد بیان کرد: امروز اگر رشد علمی را در همه جوانب در ایران می‌بینیم اهمیت ایران به علم بوده که در بحث نانو فناوری هسته‌ایی، موشکی و در پزشکی و دیگر مجامع علمی ایران می‌درخشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قائنات گفت:  اگر خواسته باشیم مهم‌ترین ویژگی امام صادق(ع) را برای جوانان تبیین کنیم نسل جوان ما امروز باید ابتدا باید به دنبال تحصیل و  تهذیب باشند.
وی بیان کرد: برای آن‌که سیره حضرت الگوی مبلغان باشد ابتدا باید دید نحوه برخورد حضرت و تبیین علمی برای شیعیان و غیرشیعیان به چه شکل بوده چرا که سیره تبلیغی حضرت را اگر بررسی کنیم بر پایه الهی بودن کلام و استوانه‌های علمی براساس استدلال و  منطق بوده که مبلغان باید آن را به عنوان یک سیره تبیینی و تبلیغی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • برگزاری یادواره ۴۰۰ شهید کارگر و فرهنگی آران و بیدگل
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است